FeliServices

 
Adviescentrum voor

Step Forward Orthotics
corrigerende steunzolen

Bel: 035-2055003

 

FeliServices, gevestigd aan Laanstraat 4, 3762 KD Soest, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
FeliServices
Laanstraat 4,
3762 KD Soest
Tel: 035-2055003
https://feliservices.nl


F.V. Geurts is de Functionaris Gegevensbescherming van FeliServices Hij is te bereiken via

Persoonsgegevens die wij verwerken

FeliServices verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Gekocht product

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
FeliServices verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
FeliServices neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

FeliServices bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:

Geen tijdslimiet

Delen van persoonsgegevens met derden
FeliServices verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
FeliServices gebruikt alleen noodzakelijke functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door FeliServices en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar .

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

FeliServices wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
FeliServices neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met

Waar kan ik de steunzolen kopen?

De Step Forward Orthotics steunzolen zijn te koop bij:

- FeliServices Soest Ploegschaar 32, 3763 ZW Soest. ( Alleen op afspraak, praktijk aan huis)

- Woont u niet in buurt van Soest! Dan komen wij bij u thuis.

De steunzolen zijn ook te koop bij 14 andere verkooppunten in Nederland

Neem nu vrijblijvend contact op

De Step Forward Orthotics steunzolen zijn te koop bij:

FeliServices Soest Ploegschaar 32, 3763 ZW Soest (praktijk aan huis, alleen op afspraak)

FeliServices Putten p.a.Adijo Wellness, Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten. (Alleen op afspraak)

FeliServices Almere Bouwmeesterweg 16, 1333 LC Almere. (Alleen op afspraak)


Maar ook bij 14 andere adviescentra in Nederland.

Neem nu vrijblijvend contact op

Bekijk de Step Forward Orthotics video's

Startscherm basisvideoHallux Valgus videoFasciitis plantaris video adbeeldingDoorgezakte voeten video afbeelding

Lage rugpijn video afbeeldingdrie voetbogen video afbeeldingVoetmeting video afbeelding


PRIVACY-VERKLARING    Bekijk hier onze privacyverklaring

Bekijk de Step Forward Orthotics video's

Startscherm basisvideo


Hallux Valgus video

Fasciitis plantaris video adbeelding

Doorgezakte voeten video afbeelding

Lage rugpijn video afbeelding

 

 

 

 


drie voetbogen video afbeelding

Voetmeting video afbeelding

 


PRIVACY-VERKLARING    Bekijk hier onze privacyverklaring