FeliServices Amersfoort

Verminder uw pijn bij
veelvoorkomende
voetklachten

met onze uniek verende steunzolen

 

 

 

 

 

 

Hallux Valgus

Hallux Valgus behandelingHallux Valgus. Hoe te behandelen?

De Hallux Valgus behandeling of misschien beter gezegd: Hoe kun je de stand van de Hallux verbeteren, zodat je er minder last van hebt.

Conventionele steunzolen blijken in de praktijk geen oplossing te zijn. Hulpmiddelen als spalkjes e.d. kunnen misschien wat verlichting brengen maar lossen het probleem niet fundamenteel op. Naar onze mening is het aanschaffen van Step Forward Orthotics corrigerende en verende steunzolen de enige methode met kans op verbetering van de Hallux.

De steunzolen van Step Forward Orthotics worden niet aangepast aan de voet, de voet moet zich juist aanpassen aan de zool. Hierdoor zet de steunzool de voet in de ideale stand en ondersteunt hij hem op alledrie de voetbogen. Het zogenaamde binnenste lengtegewelf krijgt de steun die belangrijk is voor de hallux valgus. Dit zorgt ervoor dat de enkel niet meer naar binnen knikt en haalt zo de druk van het gewricht van de grote teen af.

Ook bieden onze zolen steun aan de voorvoet. Dit zorgt ervoor dat de druk op de grote teen wordt verlicht. De verende werking van de steunzolen stimuleert de voet om in beweging te blijven. Hierdoor zijn de voetspieren voortdurend aan het werk en worden deze getraind bij het dragen van de zolen. Sterke voetspieren dragen bij aan het verbeteren van een hallux valgus.

Is de Hallux Valgus behandeling met speciale Step Forward Orthotics corrigerende en verende steunzolen effectief?

Het is een utopie om te veronderstellen, dat bij deze Hallux Valgus behandeling de Hallux Valgus helemaal verdwijnt, maar de stand van de Hallux kan in de meeste gevallen aanzienlijk verbeteren. Het duurt minimaal een maand of 8 om resultaat te zien. Bij de eerste voetmeting wordt er een foto van uw voeten gemaakt en die foto wordt vergeleken met een foto die wij na 8 tot 12 maanden maken van de voeten. Zo kunnen wij de resultaten meten.
Om de uitstulping op de bunion te verminderen kunnen er oefeningen gedaan worden door de grote teen elke avond 30 x linksom en 30 x rechtsom te draaien. Hierdoor vermindert de kalkafzetting heel geleidelijk.

90 heeft baat

Zie de Hallux Valgus resultaten.

Lees ook:

FeliServices Amersfoort is Hallux Valgus steunzolen adviescentrum voor de volgende plaatsen:

Werkgebied: 't Gooi, Eemland, Veluwe, Flevoland
Plaatsen: Soest, Soestduinen, Soestdijk, Soesterberg, Baarn, Hilversum, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Amersfoort, Hoogland,Utrecht, Zeist, Bilthoven, De Bilt, Houten, Leusden, Bunnik, Driebergen-Rijsenberg, Voorthuizen, Stroe, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Doorn, Renswoude, Scherpenzeel, Rhenen, Veenendaal, Uddel, Garderen, Putten, Hoevelaken, Nijkerk, Ermelo, Hierden, Harderwijk, Den Dolder, Stoutenburg, Achterveld,  Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Groenekan, Maartensdijk, Bunschoten, Spakenburg,  Loosdrecht, Kortenhoef, s’Graveland, Ankeveen, Abcoude, Nigtevecht, Baambrugge, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Houten, Almere,  Lelystad

Woont u niet in een van de eerdergenoemde plaatsen! Neem dan toch even contact met ons op, zodat wij u eventueel naar een ander verkooppunt in Nederland kunnen doorverwijzen. Is er geen verkooppunt dicht bij u in de buurt, dan komen wij naar u toe en doen de voetmeting bij u thuis.

Waar kan ik de steunzolen kopen?

De Step Forward Orthotics steunzolen zijn te koop bij:

- FeliServices Amersfoort, De Kazematten 24, 3823 BS, Amersfoort. (Alleen op afspraak, praktijk aan huis)

- Daarnaast komen wij ook eventueel bij u thuis. Daarbij houden wij de corona-regels in acht.

De steunzolen zijn ook te koop bij 14 andere verkooppunten in Nederland

Neem nu vrijblijvend contact op

De Step Forward Orthotics steunzolen zijn te koop bij:

FeliServices Amersfoort, De Kazematten 24, 3823 BS Amersfoort (praktijk aan huis, alleen op afspraak)

Maar ook bij 14 andere adviescentra in Nederland.

Neem nu vrijblijvend contact op