FeliServices Amersfoort

Verminder uw pijn bij
veelvoorkomende
voetklachten

met onze uniek verende steunzolen

 

 

 

 

 

 

Ik draag de steunzolen nu ruim een jaar en ben er erg enthousiast over. Ik heb veel last van mijn gewrichten waardoor het lopen voor mij lastig is. Allebei mijn grote tenen groeien scheef en dat geeft pijn bij het lopen. Doordat de steunzolen van Step Forward mijn voeten goed ondersteunen heb ik minder pijn. Het lijkt zelfs dat mijn grote tenen in de loop van de tijd weer rechter komen te staan. Bij de eerste meting is er een foto gemaakt van de stand van de grote tenen. Ik heb met Step Forward afgesproken volgend jaar een nieuwe foto te maken. Zo kunnen wij zien zien wat de steunzolen in twee jaar voor verandering in de stand geven. Ik ben er erg benieuwd naar!

Ik heb de rekening van de steunzolen bij zorg en zekerheid ingediend en heb een deel teruggekregen, daar ben ik natuurlijk ook erg blij mee.

Anoniem


Ik loop zelf weer op slippers tijdens mijn vakantie

Vijf jaar geleden kon ik nog amper 5 kilometer lopen. Dan kreeg ik hele pijnlijke voeten en kreeg ik ook pijn in mijn heupen. Ik ben toen naar een podoloog gegaan en heb conventionele steunzolen aangeschaft.
Ik moest dure en lelijke speciale schoenen kopen, waar de steunzolen inpaste. Dat kostte veel geld, maar als je pijn hebt, dan wil je wel. Anderhalf jaar later en veel geld armer was er nog steeds geen verbetering merkbaar.

Toen kwam ik op een beurs Step Forward Orthotics steunzolen tegen. De stand zat vol geinteresseerde mensen met voetklachten en dat trok mijn aandacht. Er werd een voetafdruk gemaakt en aan de hand van deze afdruk werd bepaald welke steunzolen ik nodig had. Ik kon ze direct uitproberen. In het begin voelde het een beetje raar aan, maar nadat ik enkele rondjes over de beurs gelopen had, merkte ik al direct dat dit goed voor mij was. Ik heb de Step Forward Orthotics steunzolen toen direct gekocht.

Ik gebruik de Step Forward Orthotic steunzolen nu ca. 3 jaar en kan weer hele wandelingen maken. Ik gebruik de steunzolen in laarsen, wandelschoenen en in zomerschoenen. Vorige vakantie in Spanje heb ik zelfs hele afstanden op zomer-slippers kunnen lopen. Dat was voor mij de bevestiging, dat de steunzolen niet alleen steunen, maar ook de stand van de voet corrigeren. Sindsdien ben ik echt een ambassadeur geworden van Step Forward Orthotics steunzolen.

Gerda K.


Als ik niets zou doen dan moest ik aan mijn Hallux Valgus geopereerd worden. Daar zag ik enorm tegen op. Ik heb Step Forward Orthotics steunzolen gekocht en kijk eens wat enorm goed resultaat ik daarmee bereikt heb. De stand van de teen is na een jaar aanzienlijk beter geworden. Ik hoef niet geopereerd te worden. Het gaat uitstekend met mij.

Anoniem


Ik had last van doorgezakte voorvoeten. Ik draag de Step Forward Othotics steunzolen nu een jaar en mijn voorvoeten zijn veel minder doorgezakt. Ik heb geen klachten meer.

Mevr. Broekema


Het is al weer een maand of twee geleden dat ik bij u de step forward zooltjes gekocht heb. Ik ben enorm blij met de zooltjes. Na ongeveer vijf weken merkte ik een geweldig verschil. Ik had de afgelopen zomer vaak gewenst mijn 'oude voeten' weer terug te hebben. Nou, ik heb ze weer terug. Mijn voeten voelen ontspannen en de spieren zijn duidelijk al versterkt. Uiteraard zit de knobbel nog wel bij mijn grote teen, maar ik heb alle vertrouwen dat die na verloop van tijd ook verdwijnt.

Mevrouw Huisman


Ik ben heel blij met de zooltjes

Ik heb al 3 jaar lang last van knieklachten. Hiervoor ben ik eerst begonnen met fysiotherapie. Toen dit niet hielp ben ik naar een orthopeed gegaan, daar heb ik foto’s en een MRI van mijn knie laten maken. Hier is niets uit gekomen. Daarna ben ik naar een sportarts geweest, hij adviseerde mij vooral stabiliserende oefeningen te doen. Hierop ben ik weer terug gegaan naar een andere fysiotherapeut die gespecialiseerd is in knieën. Samen met hem ben ik stabiliserende oefeningen gaan doen, maar ook dit hielp niets.
Ik ben ook nog naar een podotherapeut geweest, waar ik zooltjes heb gehad. Deze zooltjes hielpen niet en ik kreeg alleen maar last van mijn voeten.
Het laatste jaar ben ik nog naar de sportschool geweest om mijn beenspieren daar te versterken en ik hoopte daarmee mijn klachten te verminderen. Dit is jammer genoeg ook niet gelukt.
Nu draag ik sinds 6 weken de Step Forward zooltjes, dit in combinatie met spierversterkende en stabiliserende oefeningen zoals Michiel Eggen mij adviseerde. Dit lijkt eindelijk te lijden tot minder klachten. Als ik de zooltjes draag kan ik de activiteiten die ik op een dag doe veel langer volhouden. In een bepaalde schoen kunnen mijn zooltjes niet, als ik die schoen draag merk ik gelijk dat ik last krijg van mijn knieën.
Leuke bijkomstigheid is dat mijn houding ook veel beter geworden is. Ik merk dit aan mijn rug. Aan het einde van de dag heb ik een minder vermoeide rug.

Kortom, ik ben heel blij met de zooltjes!

Sanne van Vliet


Ik merk dat de stand van mijn voeten is verbeterd,

Hallo,

Vanaf de gezondheidsbeurs 2015 heb ik de inlegzooltjes in mijn schoenen. Hier hadden mijn voeten jarenlang naar verlangd. Dat zei ik je toen meteen en dat voelt nog zo. Gedurende de eerste dag heb ik de hele dag zonder problemen op de zooltjes kunnen lopen. Het inloopschema was dus voor mij niet van toepassing. Na een jaar gebruiken van de zooltjes merk ik dat ik ze meteen mis als ik ze vergeet mee te wisselen bij schoenen.

Ik merk dat de stand van mijn voeten is verbeterd, zover ik het zelf kan bekijken staan mijn voeten meer recht vooruit. Ook merk ik dat ik makkelijker rechtop kan lopen, wat me minder gauw moe maakt en me meer uithoudingsvermogen geeft.

Ik kom zeker even langsgelopen als ik weer op de gezondheidsbeurs ben.

Hennie


De grote tenen staan een stuk rechter en zijn veel minder geïrriteerd. En dit zonder operatie!

Sinds november 2013 loopt mevrouw de B. op de steunzolen van Step Forward. Haar voornaamste klacht was pijn aan de grote tenen en vaak ontstekingen aan de knobbels op de grote tenen door het schuren tegen de schoenen.

Door het gebruik van de steunzolen van Step Forward gedurende 1 jaar kunnen we op de foto van november 2014 het verschil zien. De grote tenen staan een stuk rechter en zijn veel minder geïrriteerd. En dit zonder operatie!

Een jaar later is her resultaat nog duidelijker: De grote tenen staan keurig recht. De knobbels zijn door het dragen van de steunzolen en de losmaak-oefening kleiner geworden. Daarnaast is te zien dat de tweede teen van beide voeten weer een normale stand gekregen heeft. De drukplekjes die in 2013 aanwezig waren op de andere tenen zijn sterk verminderd.

Mevr. de B.


Na een jaar merk ik aanzienlijk minder rugpijn, nu een 4 op schaal 10.

Op de gezondheidsbeurs in 2015 kocht ik een paar steunzolen in de stand van Step Forward Orthotics. Ik wilde weten of dit zou kunnen bijdragen aan vermindering van mijn rugpijn. Ik gaf de pijn een 7 op schaal 10 op het moment dat ik begon. In het begin moest ik heel erg wennen aan de zooltjes. Van het inloopschema moest ik echt het langzame pad aanhouden.

Na een jaar merk ik aanzienlijk minder rugpijn, nu een 4 op schaal 10. Ik hoop dat dit nog verder zal verbeteren!

Mevr. Suijs


Ik zal het iedereen met hielspoor aanraden.

Ik ben een lange-afstand wandelaar, alleen de laatste tijd was ik geveld door hielspoor. Ik baalde ervan dat ik niet meer kon wandelen, maar uiteindelijk was het nog veel erger dat ik niet gewoon normaal kon lopen vanwege de pijn. Ik heb verschillende dingen geprobeerd in de hoop op vermindering van mijn klachten. Ik heb zooltjes van de podotherapeut en ook van de orthopeed gehad. Die hielpen mij niet. Op advies van de huisarts heb ik 8 behandelingen shockwave geprobeerd, maar ook dat hielp niet. Half februari was ik in Utrecht op de Fiets en Wandelbeurs. Daar zag ik de stand van Step Forward Steunzolen. Zij vertelden mij dat deze zolen de druk van de hak af halen zodat de hielspoor kan herstellen. Omdat ik het 3 maanden mocht proberen en anders het grootste gedeelte van mijn geld zou terugkrijgen ben ik het gaan proberen. Deze zooltjes hebben mij enorm geholpen, vanaf het eerste moment was de druk van de pijnlijke hiel af! Ik kan weer lopen en dat is fantastisch, ik wil graag het wandelen weer gaan oppakken. Step Forward Orthotics, bedankt en ik zal het iedereen met hielspoor aanraden.

Marianne


Al met al kan ik de steunzolen zeker aanbevelen!

Ik heb al vele jaren last van brandende voetzolen als ik een tijdje loop of beweeg. Hierdoor kan ik niet meer hardlopen wat ik erg jammer vind. Ik krijg ook last van mijn knieën bij het hardlopen dus dit heb ik opgegeven. Maar dat ik ook niet meer een tijdje kon wandelen zonder pijn te krijgen maakte het wel heel vervelend.

Ik ben naar een podoloog gegaan en die heeft mij steunzolen aangemeten. Deze gaven ondersteuning bij mijn middenvoetsbeentjes maar ik vond dat dit onvoldoende hielp en de pijn bleef.
Daarna ben ik naar een sportarts geweest en die concludeerde dat ik mortons neuralgie heb. Dat is een zenuwbeklemming tussen de middelvoetsbeentjes bij inspanning en warmte.
Ik kreeg andere steunzolen aangemeten, ook vaste steunzolen, maar dit hielp ook niet. Uiterst redmiddel zou ook nog een injectie kunnen zijn of een operatie.

Via een advertentie zag ik dat er ook metalen verende steunzolen zijn en dat hielp al beter merkte ik.
De pijn trad nu veel minder snel op bij wandelen maar na een uur wandelen kreeg ik toch wel weer wat last.

Ik ging naar een beurs voor fietsers en wandelaars en daar zag ik een stand van Step Forward Orthotics. Het sprak me wel aan en ik nam een folder mee.
Thuisgekomen bleef het in mijn hoofd zitten en bedacht ik me dat het ook wel de moeite waard was om dit eens te gaan proberen. Ik maakte een afspraak met Step Forward Orthotics.
Er werd een afdruk van mijn voet gemaakt waarop je kon zien dat er veel druk stond op mijn voetzool onder de middelvoetsbeentjes. De zooltjes zouden die druk gaan verlichten.
Eerst voelden de steunzolen raar aan. Ze zijn nog iets hoger in het middel dan de metalen steunzolen die ik had. Toch moet ik zeggen dat het heel gauw wende. Eigenlijk binnen de 2 weken die ervoor staan.

Tegenwoordig ga ik nooit meer de deur uit zonder mijn steunzolen en zijn ze net zo onmisbaar als mijn leesbril. Ik ben er erg tevreden over ! Ik maak hele lange fietstochten. Hierbij kreeg ik ook last maar dat is nu niet meer zo. Het wandelen hou ik zeker een uur vol nu zonder klachten.

Mijn verzekering heeft ze voor een groot deel vergoed (IZZ) en ze schijnen echt jarenlang mee te gaan.

Al met al kan ik de steunzolen zeker aanbevelen!

Marjolein van Giessen


De grote teen rechter en niet meer over de 2e teen heen

Mevrouw K. kocht onze steunzolen op de 50 plus beurs Utrecht in 2015. Zij had klachten van de grote teen, die groeide steeds meer naar buiten en zelfs over de 2e teen heen. De pijnscore die zij noemde op het moment van aankoop was een 8 op schaal van 10.

Afgelopen september ontmoetten wij elkaar na een jaar weer op de beurs in Utrecht. Mevrouw K. had het afgelopen jaar 2 x de vierdaagse kunnen lopen, 4 x 25 km in Alkmaar en 4 x 30 km in Nijmegen. De pijn was sterk afgenomen, van een score 8 naar een score 3. Ook staat de grote teen rechter en niet meer over de 2e teen heen. Een geweldig resultaat waar wij samen met mevrouw K. erg blij mee zijn.

Mevr. K.


Fijn is vooral dat ik in alle schoenen die ik (nog) heb de steunzolen kan gebruiken

Op de Libelle Zomerweek 2 maanden terug heb ik de steunzolen aangeschaft en vanaf het eerste “contact” voelden mijn voeten zich thuis! De druk die ik altijd bij mijn tenen voelde werd direct een stuk minder. Ik heb erge doorgezakte voeten met een beginnende hamerteen en een bepaalde spreidstand die er voor zorgde dat ik eigenlijk alleen maar bredere schoenen moest aanschaffen. Vanaf dit moment zijn de beginnende eksterogen verdwenen en ik voel helemaal geen druk meer bij mijn voorvoet en tenen. Het was even wennen om een bepaalde druk in de voetholte te hebben maar na een paar weken was dit verdwenen. Fijn is vooral dat ik in alle schoenen die ik (nog) heb de steunzolen kan gebruiken. Natuurlijk zal ik altijd stevige schoenen moeten dragen maar daar heb ik geen problemen mee. Vanaf het begin ben ik zeer positief. En ik merk dat ik als fijne bijkomstigheid ook nog rechter en steviger ga lopen! Ik kan het alleen maar iedereen aanraden!

Marij


Vorig jaar gaf ik de pijnscheuten een 8 op schaal 10, nu heb ik geen pijn meer, een 0 dus!

Vorig jaar had ik verschillende klachten aan mijn voeten. Ik had pijnscheuten in het grote teengewricht, de grote teen drukte tegen mijn 2e teen aan. En daarnaast had ik veel slijtage aan de binnenzijde van de zool van mijn schoenen.

Nadat ik een jaar op de steunzolen van Step Forward heb gelopen gaat het erg goed met mij. Ik heb helemaal geen pijnscheuten meer, de knobbel van de grote teen is minder groot geworden. En de slijtage van mijn zolen zit nu achterop de hak in plaats van de binnenzijde. Vorig jaar gaf ik de pijnscheuten een 8 op schaal 10, nu heb ik geen pijn meer, een 0 dus!

Carla


De pijn in mijn voeten is verminderd van een 8 naar een 1.

Voor ik op de gezondheidsbeurs 2015 de steunzolen van Step Forward kocht had ik al zolen van de podotherapeut en de Walk-Fit zolen geprobeerd. Die hielpen mij beiden niet. Nu draag ik de zolen van Step Forward 1 jaar, ik ben erg tevreden, de pijn in mijn voeten is verminderd van een 8 naar een 1.

Bedankt Step Forward!

Truus


 

FeliServices Amersfoort is steunzolen-adviescentrum voor de volgende plaatsen

Werkgebied: 't Gooi, Eemland, Veluwe, Flevoland
Plaatsen: Soest, Soestduinen, Soestdijk, Soesterberg, Baarn, Hilversum, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Amersfoort, Hoogland,Utrecht, Zeist, Bilthoven, De Bilt, Houten, Leusden, Bunnik, Driebergen-Rijsenberg, Voorthuizen, Stroe, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Doorn, Renswoude, Scherpenzeel, Rhenen, Veenendaal, Uddel, Garderen, Putten, Hoevelaken, Nijkerk, Ermelo, Hierden, Harderwijk, Den Dolder, Stoutenburg, AchterveldZeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Groenekan, Maartensdijk, Bunschoten, SpakenburgLoosdrecht, Kortenhoef, s’Graveland, Ankeveen, Abcoude, Nigtevecht, Baambrugge, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Houten, Almere,  Lelystad

Woont u niet in een van de eerdergenoemde plaatsen! Neem dan toch even contact met ons op, zodat wij u eventueel naar een ander verkooppunt in Nederland kunnen doorverwijzen. Is er geen verkooppunt dicht bij u in de buurt, dan komen wij naar u toe en doen de voetmeting bij u thuis.

Waar kan ik de steunzolen kopen?

De Step Forward Orthotics steunzolen zijn te koop bij:

- FeliServices Amersfoort, De Kazematten 24, 3823 BS, Amersfoort. (Alleen op afspraak, praktijk aan huis)

- Daarnaast komen wij ook eventueel bij u thuis. Daarbij houden wij de corona-regels in acht.

De steunzolen zijn ook te koop bij 14 andere verkooppunten in Nederland

Neem nu vrijblijvend contact op

De Step Forward Orthotics steunzolen zijn te koop bij:

FeliServices Amersfoort, De Kazematten 24, 3823 BS Amersfoort (praktijk aan huis, alleen op afspraak)

Maar ook bij 14 andere adviescentra in Nederland.

Neem nu vrijblijvend contact op