FeliServices Amersfoort

Verminder uw pijn bij
veelvoorkomende
voetklachten

met onze uniek verende steunzolen

 

 

 

 

 

 

Ischias

ischias

ischiasIschias, niet te verwarren met lumbago of een hernia, is een uitstralende zenuwpijn in de bil en/of het been. De pijn ontstaat door een irritatie van de zenuw die via de bil naar de achterzijde van het been loopt en eindigt in de voet. Ischias kan gepaard gaan met rugpijn. Ischias varieert van een licht zeurende pijn in de bil tot hevig stekende pijn in de bil en het been. Ischias begint vaak in de bil en breidt zich uit naar het bovenbeen en vervolgens naar de kuit en de tenen. Naast pijn in het been worden ook andere klachten ervaren zoals een doof gevoel, tintelingen in het been, de voet en/of tenen.
Ischias begint vaak door een verkeerde stand van de lage rug, het bekken of het been. De oorsprong van deze verkeerde stand begint bij voeten. Eenzijdige (over)belasting wordt niet meer voldoende opgevangen door de voeten waardoor de andere gewrichten (de knieën, het bekken en de lage rug) de belasting moeten opvangen met irritatie van de zenuw tot gevolg.


Wat doen onze steunzolen tegen deze klachten?

De steunzolen zullen de voetstand te corrigeren en de voet sterker maken. Door deze correctie zal de belasting op de voet gelijkmatig verdeeld worden. Doordat de voet sterker wordt zal er minder snel overbelasting ontstaan en zullen de knieën, het bekken en de onderrug minder zwaar belast worden.Overmatige belasting in deze gewrichten zal minder snel ontstaan en de verkeerde houding in de onderrug zal gecorrigeerd worden. Het gevolg hiervan zal zijn dat de zenuwirritatie en daarmee de klachten zullen verdwijnen. Afhankelijk van de ernst en de duur van de klachten zal dit enkele dagen tot weken in beslag nemen.

 

Lees hier meer over Step Forward Orthotics steunzolen:

FeliServices Amersfoort is steunzolen-adviescentrum voor de volgende plaatsen

Werkgebied: 't Gooi, Eemland, Veluwe, Flevoland
Plaatsen: Soest, Soestduinen, Soestdijk, Soesterberg, Baarn, Hilversum, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Amersfoort, Hoogland,Utrecht, Zeist, Bilthoven, De Bilt, Houten, Leusden, Bunnik, Driebergen-Rijsenberg, Voorthuizen, Stroe, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Doorn, Renswoude, Scherpenzeel, Rhenen, Veenendaal, Uddel, Garderen, Putten, Hoevelaken, Nijkerk, Ermelo, Hierden, Harderwijk, Den Dolder, Stoutenburg, AchterveldZeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Groenekan, Maartensdijk, Bunschoten, SpakenburgLoosdrecht, Kortenhoef, s’Graveland, Ankeveen, Abcoude, Nigtevecht, Baambrugge, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Houten, Almere,  Lelystad

Woont u niet in een van de eerdergenoemde plaatsen! Neem dan toch even contact met ons op, zodat wij u eventueel naar een ander verkooppunt in Nederland kunnen doorverwijzen. Is er geen verkooppunt dicht bij u in de buurt, dan komen wij naar u toe en doen de voetmeting bij u thuis.

Waar kan ik de steunzolen kopen?

De Step Forward Orthotics steunzolen zijn te koop bij:

- FeliServices Amersfoort, De Kazematten 24, 3823 BS, Amersfoort. (Alleen op afspraak, praktijk aan huis)

- Daarnaast komen wij ook eventueel bij u thuis. Daarbij houden wij de corona-regels in acht.

De steunzolen zijn ook te koop bij 14 andere verkooppunten in Nederland

Neem nu vrijblijvend contact op

De Step Forward Orthotics steunzolen zijn te koop bij:

FeliServices Amersfoort, De Kazematten 24, 3823 BS Amersfoort (praktijk aan huis, alleen op afspraak)

Maar ook bij 14 andere adviescentra in Nederland.

Neem nu vrijblijvend contact op