FeliServices Amersfoort

Verminder uw pijn bij
veelvoorkomende
voetklachten

met onze uniek verende steunzolen

 

 

 

 

 

 

Eelt

Eelt en likdoorns (ook wel eksterogen) zijn harde lagen van dode huidcellen die het gevolg zijn van overmatige druk. De behandeling van eelt en likdoorns bestaat voornamelijk uit het wegschrapen van het eelt en de likdoorn verwijderen. Hiermee wordt de oorzaak echter niet aangepakt. Dit zal resulteren in het opnieuw ontwikkelen van eelt en of een likdoorn.
Het is veel zinvoller om het probleem aan te pakken, kortom wat is de oorzaak?
De oorzaak ligt in een standsverandering van de voet. Hierdoor wordt een deel van de voet overmatig blootgesteld aan druk en zo ontstaat er eelt of zelfs een likdoorn op die plek.


Wat doen onze steunzolen tegen deze klachten?

De steunzolen van Step Forward Orthotics corrigeren en activeren de voeten dusdanig dat het gewicht en de druk beter verdeeld wordt. Het gevolg is dat er minder druk komt op de plekken waar voorheen eelt of een likdoorn werd gevormd. Zo pakt u met deze steunzolen de oorzaak van het ontstaan van eelt en likdoorns aan in plaats van het gevolg.

Lees hier meer over Step Forward Orthotics steunzolen:

FeliServices Amersfoort is steunzolen-adviescentrum voor de volgende plaatsen

Werkgebied: 't Gooi, Eemland, Veluwe, Flevoland
Plaatsen: Soest, Soestduinen, Soestdijk, Soesterberg, Baarn, Hilversum, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Amersfoort, Hoogland,Utrecht, Zeist, Bilthoven, De Bilt, Houten, Leusden, Bunnik, Driebergen-Rijsenberg, Voorthuizen, Stroe, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Doorn, Renswoude, Scherpenzeel, Rhenen, Veenendaal, Uddel, Garderen, Putten, Hoevelaken, Nijkerk, Ermelo, Hierden, Harderwijk, Den Dolder, Stoutenburg, AchterveldZeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Groenekan, Maartensdijk, Bunschoten, SpakenburgLoosdrecht, Kortenhoef, s’Graveland, Ankeveen, Abcoude, Nigtevecht, Baambrugge, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Houten, Almere,  Lelystad

Woont u niet in een van de eerdergenoemde plaatsen! Neem dan toch even contact met ons op, zodat wij u eventueel naar een ander verkooppunt in Nederland kunnen doorverwijzen. Is er geen verkooppunt dicht bij u in de buurt, dan komen wij naar u toe en doen de voetmeting bij u thuis.

Waar kan ik de steunzolen kopen?

De Step Forward Orthotics steunzolen zijn te koop bij:

- FeliServices Amersfoort, De Kazematten 24, 3823 BS, Amersfoort. (Alleen op afspraak, praktijk aan huis)

- Daarnaast komen wij ook eventueel bij u thuis. Daarbij houden wij de corona-regels in acht.

De steunzolen zijn ook te koop bij 14 andere verkooppunten in Nederland

Neem nu vrijblijvend contact op

De Step Forward Orthotics steunzolen zijn te koop bij:

FeliServices Amersfoort, De Kazematten 24, 3823 BS Amersfoort (praktijk aan huis, alleen op afspraak)

Maar ook bij 14 andere adviescentra in Nederland.

Neem nu vrijblijvend contact op